کارشناس مسئول آزمایشگاه دارویی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: ظروف بسته بندی مواد خوراکی که از پلیمرهای سنتزی ساخته شده اند (پلاستیک ها ) ذرات بسیار کوچکی به نام مونومر که واحدهای سازنده آن هستند ساخته شده است و در شرایط خاص به ماده غذایی و یا آشامیدنی منتقل می شوند.
کارشناس مسئول آزمایشگاه دارویی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: ظروف بسته بندی مواد خوراکی که از پلیمرهای سنتزی ساخته شده اند (پلاستیک ها ) ذرات بسیار کوچکی به نام مونومر که واحدهای سازنده آن هستند ساخته شده است و در شرایط خاص به ماده غذایی و یا آشامیدنی منتقل می شوند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه لوم پزشکی یاسوج؛ دکتر محمد رضا جاهدان افزود: استفاده از این ظروف برای بار نخست احتمالا کم خطرتر و یا بی خطر است، اما این ظروف برای استفاده مکرر ساخته نشده اند.و بهتر است از استفاده مجدد آنها خودداری کنید زیرا ممکن است آسیب دیدگی (خراشیدگی و خرده شدگی) باعث افزایش میزان انتقال مونومر ها را از ظروف شوند. شایان ذکر است که بسیاری از خراش ها در حد میکروسکوپی بوده و با چشم قابل مشاهده نیست.
وی اظهار داشت: همچنین لازم است از گرم کردن این ظروف و یا پر کردن با مواد غذایی با دمای بالا مثل آب جوش و یا نوشیدنی های داغ و همچنین نگهداری در مجاورت نور مستقیم خورشید خودداری شود؛ زیرا افزایش دما و تابش اشعه فرابنفش ریسک مهاجرت مونومرها به ماده غذایی را افزایش میدهد.